07 Aug
07Aug
  1. נסו לא להגיע לארוחה מורעבים: כדאי במהלך היום לאכול ארוחות מסודרות- בוקר, צהריים וביניים ולא "לצום" כי יש ארוחה גדולה בערב וכך תוכלו לשלוט יותר בכמויות בארוחת הערב.
  2. שימו לב להרכב הצלחת:
  • אפשרות 1: מנת דג+ מנת עוף\בשר+ ירקות טריים.
  • אפשרות 2: מנת דג\עוף\בשר +פחמימה+ ירקות טריים.

  3. נסו לבחור אפשרויות מופחתות בקלוריות:

  • במקום סלטים עם מיונז\מטוגנים, כדאי לבחור בסלטים טריים 
  • מנות בשריות עם פחות רוטב 
  • דג אפוי לעומת מבושל ברוטב 
  • אורז לעומת תפו"א (שלרוב עשיר יותר בשמן)

 4. שימו לב לתחושת השובע: הרבה פעמים אנחנו ממשיכים לאכול ולהוסיף לצלחת רק כי האוכל נמצא מולנו. תאכלו לאט, תהנו מהטעמים ותשימו לב לשובע שמגיע.

 5. תהיו חכמים בקינוחים

  • שימו לב אם באמת בא לכם קינוח או שהארוחה סיפקה אתכם
  •  במידה ויש מבחר, כדאי לבחור בפרי או שניים
  • במידה וממש רוצים קינוח, נסו לבחור קינוח אחד או תחלקו שניים עם מישהו
  • טיפ: בעוגות בחושות יש ערכים נמוכים יותר לעומת עוגות שוקולד