03 Dec

שאלה: בעד\נגד מוצרי חלב?

אמיר עונה: אחת הסוגיות הקשות בעולם התזונה. 

אין ספק שיש דברים לא טובים בחלב: העובדה שרוב האוכלוסייה בארץ לא יכולה לעכל לקטוז, רמות די גבוהות של ההורמון IGF-1 ונוכחות של כימיקלים עמידים לפירוק. 

מצד שני, יש המון מחקרים(לא, הם לא ממומנים)לגבי יתרונות החלב: איכות חלבון מאוד גבוהה, כמות ויטמינים ובעיקר מינרלים יפה, כולל הסידן, הפחתה בסיכון למספר סוגי סרטן ועוד.

בקיצור, הדיון הוא הרבה יותר רחב