דגים ובשר

כל אחת מהאופציות שווה למנת חלבון קטנה = כ-110 קלוריות (קק"ל)

עוף

✅100 גרם לפני הכנה / 70 ג' אחרי הכנה חזה עוף/פילה עוף

✅100 גרם לפני הכנה / 70 ג' אחרי הכנה כבד עוף

✅שוק עוף ללא העור

✅כנף עוף ללא העור

✅55 ג' לפני הכנה פרגיות (כחצי שיפוד אחד)

בשר בקר

✅100 ג' (5 פרוסות) פסטרמה כתף/הודו (עד 3% שומן)

✅35 גרם לפני הכנה בשר טחון

✅40 גרם לפני הכנה ורד הצלע (אנטריקוט) (מספר 1)

✅40 גרם לפני הכנה צלעות בלי העצם (מספר 2)

✅40 גרם לפני הכנה חזה בקר (מספר 3)

✅80 גרם לפני הכנה כתף מרכזית (מספר 4)

✅65 גרם לפני הכנה צלי כתף (מספר 5) 

✅85 גרם לפני הכנה פילה מדומה (מספר 6)

✅40 גרם לפני הכנה מכסה הצלע (מספר 7)

✅70 גרם לפני הכנה זרוע (שריר הזרוע) (מספר 8)

✅25 גרם לפני הכנה קשתית (אסאדו) בלי העצם (מספר 9)

✅40 גרם לפני הכנה צוואר (מספר 10)

✅45 גרם לפני הכנה סינטה (מספר 11) כולל השומן

✅65 גרם לפני הכנה סינטה (מספר 11) אם מסירים את רוב השומן

✅65 גרם לפני הכנה פילה (מספר 12)

✅95 גרם לפני הכנה שייטל (מספר 13)

✅110 גרם לפני הכנה אווזית (מספר 14)

✅100 גרם לפני הכנה צ'אק (שפיץ צ'אך) (מספר 15)

✅85 גרם לפני הכנה כף (מספר 16)

✅65 גרם לפני הכנה פלדה (מספר 17)

✅45 גרם לפני הכנה שריר אחורי (מספר 18)

✅85 גרם לפני הכנה וויסברטאן (מספר 19)

✅45 גרם לפני הכנה לשון ואיברים פנימיים אחרים

עוד

✅50 ג' אנטריקוט "דק-דק" בלדי

✅45 ג' המבורגר קפוא (כחצי יחידה)

✅45 ג' קבב (1-2 יחידות, תלוי בגודל)

✅45 ג' נקניקיות עוף זוגלובק (1.5 נקניקיות)

✅50 ג' נקניקית צ'וריסוס (כחצי נקניקיה)

✅60 ג' שניצל מטוגן (כחצי יחידה)

✅25 גרם לפני הכנה כבד אווז

דגים

✅קופסאת טונה במים - גודל רגיל 100 ג' לאחר סינון

✅חצי קופסת טונה בשמן - גודל רגיל

✅חצי קופסת סרדינים בשמן (מסוננת) - גודל רגיל

✅קחצי ופסת מקרל בשמן (מסוננת) - גודל רגיל 

✅45 גרם לפני הכנה דג פילה מקרל (לא בשימורים)

✅50 גרם לפני הכנה סלמון מעושן

✅65 גרם לפני הכנה / 50 גרם אחרי הכנה דג פילה סלמון ללא העור

✅70 גרם לפני הכנה / 50 גרם אחרי הכנה דג פילה הרינג (מטיאס, דג מלוח)

✅80 גרם לפני הכנה דג פילה טונה (לא בשימורים)

✅85 גרם לפני הכנה / 60 גרם אחרי הכנה דג פילה לברק

✅85 גרם לפני הכנה / 60 גרם אחרי הכנה דג פילה דניס

✅85 גרם לפני הכנה / 60 גרם אחרי הכנה דג פילה פורל

✅85 גרם לפני הכנה / 60 גרם אחרי הכנה דג פילה קרפיון

✅95 גרם לפני הכנה דג פילה בורי

✅95 גרם לפני הכנה דג פילה ברמונדי

✅95 גרם לפני הכנה דג פילה ברבוניה

✅115 גרם לפני הכנה / 85 גרם אחרי הכנה דג פילה אמנון (מושט)

✅115 גרם לפני הכנה / 85 גרם אחרי הכנה דג פילה בס

✅115 גרם לפני הכנה / 85 גרם אחרי הכנה דג פילה נסיכת הנילוס

✅115 גרם לפני הכנה / 85 גרם אחרי הכנה דג פילה מוסר ים

✅115 גרם לפני הכנה / 85 גרם אחרי הכנה דג פילה לוקוס

✅150 גרם לפני הכנה דג פילה סול

✅באופן כללי, דגים שלמים טריים: חצי דג אחד קטן