כל אחת מהאופציות שווה למנת חלבון קטנה = כ-110 קלוריות (קק"ל)
✅100 גרם לפני הכנה / 70 ג' אחרי הכנה חזה עוף/פילה עוף
✅100 גרם לפני הכנה / 70 ג' אחרי הכנה כבד עוף
✅שוק עוף ללא העור
✅כנף עוף ללא העור
✅55 ג' לפני הכנה פרגיות (כחצי שיפוד אחד)
✅100 ג' (5 פרוסות) פסטרמה כתף/הודו (עד 3% שומן)
✅35 גרם לפני הכנה בשר טחון
✅40 גרם לפני הכנה ורד הצלע (אנטריקוט) (מספר 1)
✅40 גרם לפני הכנה צלעות בלי העצם (מספר 2)
✅40 גרם לפני הכנה חזה בקר (מספר 3)
✅80 גרם לפני הכנה כתף מרכזית (מספר 4)
✅65 גרם לפני הכנה צלי כתף (מספר 5)
✅85 גרם לפני הכנה פילה מדומה (מספר 6)
✅40 גרם לפני הכנה מכסה הצלע (מספר 7)
✅70 גרם לפני הכנה זרוע (שריר הזרוע) (מספר 8)
✅25 גרם לפני הכנה קשתית (אסאדו) בלי העצם (מספר 9)
✅40 גרם לפני הכנה צוואר (מספר 10)
✅45 גרם לפני הכנה סינטה (מספר 11) כולל השומן
✅65 גרם לפני הכנה סינטה (מספר 11) אם מסירים את רוב השומן
✅65 גרם לפני הכנה פילה (מספר 12)
✅95 גרם לפני הכנה שייטל (מספר 13)
✅110 גרם לפני הכנה אווזית (מספר 14)
✅100 גרם לפני הכנה צ'אק (שפיץ צ'אך) (מספר 15)
✅85 גרם לפני הכנה כף (מספר 16)
✅65 גרם לפני הכנה פלדה (מספר 17)
✅45 גרם לפני הכנה שריר אחורי (מספר 18)
✅85 גרם לפני הכנה וויסברטאן (מספר 19)
✅45 גרם לפני הכנה לשון ואיברים פנימיים אחרים
✅50 ג' אנטריקוט "דק-דק" בלדי
✅45 ג' המבורגר קפוא (כחצי יחידה)
✅45 ג' קבב (1-2 יחידות, תלוי בגודל)
✅45 ג' נקניקיות עוף זוגלובק (1.5 נקניקיות)
✅50 ג' נקניקית צ'וריסוס (כחצי נקניקיה)
✅60 ג' שניצל מטוגן (כחצי יחידה)
✅25 גרם לפני הכנה כבד אווז
✅קופסאת טונה במים - גודל רגיל 100 ג' לאחר סינון
✅חצי קופסת טונה בשמן - גודל רגיל
✅חצי קופסת סרדינים בשמן (מסוננת) - גודל רגיל
✅קחצי ופסת מקרל בשמן (מסוננת) - גודל רגיל
✅45 גרם לפני הכנה דג פילה מקרל (לא בשימורים)
✅50 גרם לפני הכנה סלמון מעושן
✅65 גרם לפני הכנה / 50 גרם אחרי הכנה דג פילה סלמון ללא העור
✅70 גרם לפני הכנה / 50 גרם אחרי הכנה דג פילה הרינג (מטיאס, דג מלוח)
✅80 גרם לפני הכנה דג פילה טונה (לא בשימורים)
✅85 גרם לפני הכנה / 60 גרם אחרי הכנה דג פילה לברק
✅85 גרם לפני הכנה / 60 גרם אחרי הכנה דג פילה דניס
✅85 גרם לפני הכנה / 60 גרם אחרי הכנה דג פילה פורל
✅85 גרם לפני הכנה / 60 גרם אחרי הכנה דג פילה קרפיון
✅95 גרם לפני הכנה דג פילה בורי
✅95 גרם לפני הכנה דג פילה ברמונדי
✅95 גרם לפני הכנה דג פילה ברבוניה
✅115 גרם לפני הכנה / 85 גרם אחרי הכנה דג פילה אמנון (מושט)
✅115 גרם לפני הכנה / 85 גרם אחרי הכנה דג פילה בס
✅115 גרם לפני הכנה / 85 גרם אחרי הכנה דג פילה נסיכת הנילוס
✅115 גרם לפני הכנה / 85 גרם אחרי הכנה דג פילה מוסר ים
✅115 גרם לפני הכנה / 85 גרם אחרי הכנה דג פילה לוקוס
✅150 גרם לפני הכנה דג פילה סול
✅באופן כללי, דגים שלמים טריים: חצי דג אחד קטן