עוף, בקר, דגים ועוד

כל אחת מהאופציות שווה למנת חלבון גדולה = כ-220 קלוריות (קק"ל)

עוף

✅200 גרם לפני הכנה / 140 ג' אחרי הכנה חזה עוף/פילה עוף

✅200 גרם לפני הכנה / 140 ג' אחרי הכנה כבד עוף

✅ירך עוף ("משולש") ללא העור

✅2 שוקיים עוף ללא העור

✅2 יחידות כנפיים ללא העור

✅110 ג' לפני הכנה פרגיות (כשיפוד אחד)

בשר בקר

✅70 גרם לפני הכנה בשר טחון

80 גרם לפני הכנה ורד הצלע (אנטריקוט) (מספר 1)

✅80 גרם לפני הכנה צלעות בלי העצם (מספר 2)

✅80 גרם לפני הכנה חזה בקר (מספר 3)

✅160 גרם לפני הכנה כתף מרכזית (מספר 4)

✅130 גרם לפני הכנה צלי כתף (מספר 5) 

✅170 גרם לפני הכנה פילה מדומה (מספר 6)

✅80 גרם לפני הכנה מכסה הצלע (מספר 7)

✅140 גרם לפני הכנה זרוע (שריר הזרוע) (מספר 8)

✅50 גרם לפני הכנה קשתית (אסאדו) בלי העצם (מספר 9)

✅80 גרם לפני הכנה צוואר (מספר 10)

✅90 גרם לפני הכנה סינטה (מספר 11) כולל השומן

✅130 גרם לפני הכנה סינטה (מספר 11) אם מסירים את רוב השומן

✅130 גרם לפני הכנה פילה (מספר 12)

✅190 גרם לפני הכנה שייטל (מספר 13)

✅220 גרם לפני הכנה אווזית (מספר 14)

✅200 גרם לפני הכנה צ'אק (שפיץ צ'אך) (מספר 15)

✅170 גרם לפני הכנה כף (מספר 16)

✅130 גרם לפני הכנה פלדה (מספר 17)

✅90 גרם לפני הכנה שריר אחורי (מספר 18)

✅170 גרם לפני הכנה וויסברטאן (מספר 19)

✅90 גרם לפני הכנה לשון ואיברים פנימיים אחרים

עוד

✅100 ג' אנטריקוט "דק-דק" בלדי (שליש חבילה)

✅90 ג' המבורגר קפוא (כיחידה אחת)

✅90 ג' קבב (2-4 יחידות, תלוי בגודל)

✅90 ג' נקניקיות עוף זוגלובק (3 נקניקיות)

✅100 ג' נקניקית צ'וריסוס (כנקניקיה אחת)

✅120 ג' שניצל מטוגן (כיחידה אחת)

✅50 גרם לפני הכנה כבד אווז

דגים

✅2 קופסאות טונה במים - גודל רגיל 100 ג' לאחר סינון (כל אחת)

✅קופסת טונה בשמן - גודל רגיל 100 ג' לאחר סינון

✅קופסת סרדינים בשמן (מסוננת) - גודל רגיל 100 ג' לאחר סינון

✅קופסת מקרל בשמן (מסוננת) - גודל רגיל 100 ג' לאחר סינון

✅✅קופסת טונה במים + ביצה שלמה + כף (25 ג') גבינה עד 5%

✅90 גרם לפני הכנה דג פילה מקרל (לא בשימורים)

✅100 גרם לפני הכנה סלמון מעושן

✅130 גרם לפני הכנה / 100 גרם אחרי הכנה דג פילה סלמון ללא העור

✅140 גרם לפני הכנה / 100 גרם אחרי הכנה דג פילה הרינג (מטיאס, דג מלוח)

✅160 גרם לפני הכנה דג פילה טונה (לא בשימורים)

✅170 גרם לפני הכנה / 120 גרם אחרי הכנה דג פילה לברק

✅170 גרם לפני הכנה / 120 גרם אחרי הכנה דג פילה דניס

✅170 גרם לפני הכנה / 120 גרם אחרי הכנה דג פילה פורל

✅170 גרם לפני הכנה / 120 גרם אחרי הכנה דג פילה קרפיון

✅170 גרם לפני הכנה / 120 גרם אחרי הכנה דג פילה בורי

✅190 גרם לפני הכנה דג פילה ברמונדי

✅190 גרם לפני הכנה דג פילה ברבוניה

✅230 גרם לפני הכנה / 170 גרם אחרי הכנה דג פילה אמנון (מושט)

✅230 גרם לפני הכנה / 170 גרם אחרי הכנה דג פילה בס

✅230 גרם לפני הכנה / 170 גרם אחרי הכנה דג פילה נסיכת הנילוס

✅230 גרם לפני הכנה / 170 גרם אחרי הכנה דג פילה מוסר ים

✅230 גרם לפני הכנה / 170 גרם אחרי הכנה דג פילה לוקוס

✅300 גרם לפני הכנה דג פילה סול

✅באופן כללי, דגים שלמים טריים: חצי דג בינוני או דג אחד קטן